site design templates
Mobirise
Selamat datang ke laman sesawang "beliperodua.com", kami adalah wakil jualan sah Perodua yang berpengalaman melebihi 5 tahun dalam bidang jualan kenderaan Perodua. Kami sedia membantu anda untuk urusan jual-beli kenderaan baru Perodua.
Laman ini dimiliki sepenuhnya oleh En. Mohd Afandi Bin Addenan, staff sah sebagai penasihat jualan (Sales Advisor) Perodua Branch Ipoh sejak 2013.  

Pejabatnya terletak di No.22 & 22A, Persiaran Kuala Kangsar 1, Tmn Wing Onn, Jalan Kuala Kangsar, 30010 Ipoh, Perak ( Juga dikenali sebagai Perodua Branch Ipoh 1).

PERODUA BRANCH iaitu salah satu jabatan di bawah PERODUA SALES SDN BHD (PSSB) yang menguruskan penjualan kenderaan perodua.
PSSB memiliki hampir 41 BRANCH di seluruh SEMENANJUNG MALAYSIA serta SABAH dan SARAWAK.

Oleh itu, dimana jua anda berada, anda boleh membuat tempahan melalui beliau. Anda boleh hubungi nya melalui whatssap atau sms 019-5760086 (Fendy)

8 Sebab Anda Wajib Beli Kereta Perodua Dengan Fendy??
-Jurujual merupakan staf perodua dan mempunya sijil lantikan yang diitiraf Oleh PERODUA sebagai jurujual yang sah.
-PERODUA SALES SDN BHD merupakan salah satu jabatan dibawah PERODUA Yang menjual kereta PERODUA memiliki 41 BRANCH di seluruh MALAYSIA.
-Memiliki kemudahan dan fasiliti yang lengkap untuk kemudahan dan Keselesaan pelanggan.
-Segala urusniaga dengan kami adalah selamat.
-Sebarang urusniaga yang melibatkan wang, “WAJIB” dibayar secara langsung kedalam akaun PERODUA SALES SDN BHD bukan pada jurujual.
-Segala pembayaran akan disertakan resit rasmi PERODUA SALES SDN BHD.
-Tiada cas tersembunyi dan segala urusniaga adalah telus.
-Pelanggan seluruh Malaysia boleh memohon tanpa perlu datang ke pusat Pameran.